GEBOORTEKAARTJES
De kaarten die ik ontwerp zijn geen standaard kaarten. Ik hou ervan om kaarten te ontwerpen die net even anders zijn dan een standaard collectie, zonder teveel poespas en met net even wat extra’s. 

Een mooie envelop, adresstickers, sluitzegel en bijpassende postzegel maken het helemaal af en dan is het ook echt een klein cadeautje om te versturen (en te ontvangen).  Daarnaast kan ik ook babyborrelkaartjes, een geboortebord of traktatie stickers voor grote broer en zus ontwerpen in stijl van het geboortekaartje.

De kaart moet precies zo worden zoals jij wilt. 
Na een gesprek met een hoop vragen krijg ik vaak al een goede indruk wat iemand wilt of juist niet wilt (ook heel belangrijk). Na dit gesprek ga ik aan het werk. Ik stuur je de naam in verschillende lettertypen en dan ontvang je een eerste ontwerp. Vanuit hier gaan we verder werken aan de kaart totdat deze precies zo is zoals jij wilt. 

Fijn om te weten: de kaart kan tot op het laatste moment altijd aangepast kan worden. Het maakt niet uit of je iets 1 keer veranderd of 100 keer.

Na de geboorte hoef je mij alleen maar een bericht te sturen om de gegevens door te geven. 
De kaarten worden dan helemaal kant en klaar bij je geleverd, adressen op de enveloppen, kaarten in de enveloppen en dichtgeplakt met een sluitsticker. Dit duurt ongeveer 4 werkdagen. Je hoeft er dan alleen zelf nog een postzegel op te plakken. Uit eigen ervaring weet ik dat dit erg fijn is in de drukke kraamweek.

Aangezien ik alles in opdracht voor de klant maak heb ik geen vaste prijzen. Om een idee te krijgen:
75 enkele geboortekaartjes  + ​75 enveloppen +75 adresstickers + 75 sluitzegels + drukkosten
Totaal €350

Heb je interesse? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op.

Let op! Voor 2021 neem ik geen geboortekaartjes opdrachten meer aan.
Ik neem maar een beperkt aantal geboortekaartjes opdrachten aan per maand en alles zit vol.


© 2020 - 2024 Lots of Lo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel